Skiftedag på formandsposten

Facebook

D. 26. september var formandsskifte på Støtteforeningen for Middealderborgen Østergaard´s ordinære generalforsamling. Formand gennem 18 år, og medstifter af foreningen, Bodil Pinholt, Nøreng, genopstillede ikke til bestyrelsen. Som ny formand blev konstitueret Tove Prüsse Gravesen, Fursundparken. Derud over består bestyrelsen af Kristian Markussen, Gl. Åsted, Henny Jakobsen, Selde, Frank Mikkelsen, Oddense, Britt Sørensen, Oddense, Poul Emil Kristensen, Bjergby og nyvalgt Ann Elvstrøm, Brøndum. Den afgående formand Bodil Pinholt lagde i sin beretning vægt på de øgede aktiviteter på borgen, som også har resulteret i mere end en tredobling af besøgende på stedet. 15 medlemmer var mødt frem til generalforsamlingen i Købmandsgården i Thorum.

Dette indlæg blev udgivet i Nyheder. Bogmærk permalinket.